KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zasady naboru

ZAPISY DO SZKOŁY

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Krzysztofa Kamila Baczyńskiego w Piotrkowie Trybunalskim mieści się przy ul. Kostromskiej 50.

Budynek posiada najnowocześniejszą bazę w mieście, jest przystosowany do potrzeb uczniów szkoły podstawowej, w tym uczniów niepełnosprawnych.

Szkoła posiada świetlicę, stołówkę, bibliotekę z centrum informacji multimedialnej, ekopracownię, profesjonalnie przygotowane pracownie przedmiotowe, halę sportową, salę gimnastyczną oraz kompleks boisk.

W roku 2019 boiska zostaną pokryte nawierzchnią syntetyczną i powstanie plac zabaw.

Zapewniamy stałą opiekę pielęgniarki, stomatologa, pedagoga oraz psychologa. Wnętrze budynku i jego otoczenie są zabezpieczone przez monitoring wizyjny.

Gwarantujemy zajęcia lekcyjne w godz. 8.00 – 15.30

Serdecznie zapraszamy!

ZAPISY DO KLASY PIERWSZEJ NA ROK SZKOLNY 2019/2020

W dniach od 25.02 - 15.03.2019 roku przeprowadzona będzie rekrutacja dzieci do klas I na rok szkolny 2019/2020 zamieszkałych w obwodzie szkoły.

Wobec powyższego uprzejmie prosimy rodziców/ prawnych opiekunów o złożenie w sekretariacie placówki wypełnionego zgłoszenia dziecka do szkoły.

Niedotrzymanie powyższego terminu spowoduje nieumieszczenie dziecka na liście uczniów Szkoły Podstawowej nr 2 w roku szkolnym 2019/2020.

Wnioski o przyjęcie dziecka zamieszkałego poza obwodem szkoły będą przyjmowane od 04.04 do 08.04.2019r. – harmonogram i kryteria rekrutacji są podane w osobnym pliku.

ZAPISY DO KLASY CZWARTEJ NA ROK SZKOLNY 2019/2020

Prowadzimy nabór uczniów do klasy IV na rok szkolny 2019/2020.

Istnieje możliwość utworzenia klasy sportowej. Osoby zainteresowane proszone są o składanie wniosków o przeniesienie ucznia w sekretariacie szkoły.

INNE ZAPISY

Jest możliwość zapisu uczniów zamieszkujących w nowym obwodzie szkoły także do klas od piątej do ósmej (jeżeli zgłoszona ilość uczniów pozwoli na utworzenie nowego oddziału).


Szkoła przyjmuje z urzędu dzieci zamieszkałe w obwodzie:

  • - Armii Krajowej do Słowackiego nr: 3, 13b
  • - Brzozowa,
  • - Bystra,
  • - Cedrowa,
  • - Czysta,
  • - Daniłowskiego,
  • - Dębowa,
  • - Doroszewskiego,
  • - Głęboka,
  • - Jarzębinowa,
  • - Kamienna,
  • - Klonowa,
  • - Kołłątaja,
  • - Konopnickiej,
  • - Kostromska (od Wojska Polskiego do Słowackiego) - nr :51B, 48c, 48d, 2, 53, 53a, 53b, 49, 47A
  • - Kościelna,
  • - Letnia,
  • - Lipowa,
  • - Liściasta,
  • - Modrzewskiego,
  • - Matejki,
  • - Płytka,
  • - Polna (od Armii Krajowej) – nr: 21, 23, 64, 27, 29, 29A, 33, 35, 37, 39, 39A, 43, 45, 45A, 47, 47A, 51, 51a, 51B, 53, 55, 57, 72, 59, 59A, 61, 74A, 63, 65, 76, 67, 69, 76B, 71, 71A, 78, 73, 82, 75, 86, 88, 90, 92, 94, 96, 98, 100, 102, 104, 85, 106, 87, 40, 54, 56, 58, 60A, 62A, 64
  • - Przelotowa,
  • - Reja,
  • - Rejtana,
  • - Rzeczna,
  • - północna strona Słowackiego do trasy A-1 – nr: 81, 83, 85, 93, 99, 149, 161, 181, 185, 187, 189, 191, 193, 195, 197, 197A, 199, 201, 203, 205, 207, 209, 211A, 211, 213, 217, 219, 225, 225A, 227, 229, 233, 235, 239, 239A, 241, 241A, 243, 245A-B, 245, 247, 249, 251, 253, 253A, 95, 103, 101, 105, 109, 129, 131, 133, 133A, 129A, 155, 157
  • - Stawowa,
  • - Szkolna (od Armii Krajowej do Kostromskiej) – nr: 45, 45A, 45B, 48,54, 60, 62A, 64
  • - Twardosławicka,
  • - Urwista,
  • - Wojska Polskiego (od trasy A-1 do Armii Krajowej)- nr: 277, 275, 273, 271a, 271, 269, 267, 261, 257, 280, 278, 276, 270, 255, 262, 258, 233, 231, 229, 256, 225, 254, 223, 252A, 221, 252B, 250, 248, 248B, 215, 246, 213, 242, 213, 240, 211, 238, 209a, 209, 234, 232, 207, 230A, 230, 228, 226, 203, 201A, 222, 220, 201, 199C, 218, 216, 214, 212, 210, 208, 206, 195B, 204, 202, 200, 198, 196, 194, 193, 192, 190, 191, 184, 176, 189, 174, 170, 168, 181B, 181A, 181, 179, 160, 179, 162, 175, 158, 173A, 156, 171B, 154, 150, 148, 169, 146, 169B, 144, 142, 140, 165C, 138, 136, 165A, 134A, 165, 134, 132, 163A, 130, 163, 161, 159, 128, 126, 153, 147, 145, 143, 141, 118B, 114, 131, 129, 106, 122, 122A, 122B, 122C, 122D, 133a/133b
  • - Wyspiańskiego,
  • - Zamenhofa,
  • - Zawodzie (do Słowackiego) – nr: 1A, 3, 5, 9, 14, 15, 16, 17, 19, 21, 22, 23, 33, 42, 44, 54, 56
  • - Źródlana.

Wnioski o przyjęcie dziecka z innego obwodu do klasy I przyjmowanie są w sekretariacie szkoły w godzinach pracy.

ZAŁĄCZNIKI

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 2 im. K.K. Baczyńskiego w Piotrkowie Trybunalskim
data: 14-03-2019
wytworzył: Magdalena Brzeska
data: 14-03-2019
data: 14-03-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 19-02-2018 - Edycja treści
  • 06-10-2017 - Edycja treści
  • 29-01-2016 - Edycja treści
  • 22-01-2016 - Edycja treści
  • 27-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 28-02-2014 - Edycja treści
  • 19-10-2012 - Edycja treści
  • 04-12-2009 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 671